LEUT bij klanten

Riwax Nederland BV

 

Sinds de opening en de overname van het AutowasPark te Nijkerk genieten onze klanten en wij dagelijks van de vers gebrande koffie van LEUT. Dit naar de volle tevredenheid!!! Elke dag krijgen we complimenten over de “geweldige” smaak van de koffie.

Ook tijdens de heropening van ons pand, waar de showroom en het Experience Center van RIWAX Nederland BV gevestigd zijn, hebben de gasten mogen genieten van de geweldige smaak van LEUT koffie. Riwax had LEUT Barista ingehuurd en dit was tot in de puntjes verzorgd. Een echte aanrader voor iedereen!!

Eric Mes, Directeur AutowasPark Nijkerk / RIWAX Nederland

 

Businessclub Sparta Nijkerk

Sinds november 2016 mogen wij Roodbeen / LEUT koffiemakers verwelkomen als nieuwe zilver-sponsor !!

Weer een prachtig voorbeeld van een mooie samenwerking tussen een oer-Nijkerks bedrijf en een Nijkerkse voetbalclub.

Voor ons businesshome waren wij op zoek naar een betere koffie. De keuze voor LEUT koffie was snel gemaakt en wat volgde was een mooi zilveren sponsorschap.

Leut biedt ons vanaf heden een fantastisch koffieconcept waar een goede combinatie van kwaliteit, snelheid , vakmanschap en service  heel erg belangrijk is zodat wij onze sponsoren tijdens de thuiswedstrijden van ons eerste elftal voor de wedstrijd, in de rust en eventueel na de wedstrijd een heerlijke kop koffie kunnen aanbieden in de gezelligste Businessclub uit de regio.

Wij zijn blij met een stuk up-grading van de kwaliteit van onze koffie en hopen dat dit een stuk toegevoegde waarde geeft aan het bezoek van onze sponsoren aan onze Businessclub.

 

Boeren pitstop

“Een geschikte koffieautomaat voor een pitstop voor fietsers en wandelaars”. Deze aanvraag kreeg Roodbeen onlangs van Boeren Pitstop in Zeewolde. Het melkveebedrijf creëerde een unieke picknickplek in de koeienweide met koffie, ijs en belevingsopdrachten voor kinderen.

Het bedrijf neemt altijd al  LEUT koffie af bij Roodbeen. “We merken dat de leveranciers van onze biogasinstallatie graag een kop koffie uit de bedrijfsautomaat meepakken. En als zelfs chauffeurs overtuigd zijn dat het lekkere koffie is, durven wij wel via een automaat met muntinvoer een bakkie LEUT te bieden aan de bezoekers van Boeren Pitstop”.

Boerin Carolien den Brok

Persoonlijk advies of proefplaatsing?

Vraag het onze koffie-expert

Of bel ons: 033 247 51 00