LEUT koffiemakers

Koffie is onmisbaar op kantoor. De steeds grotere vraag vanuit het bedrijfsleven voor kwaliteitskoffie vraagt onze aandacht. Koffie verhoogt niet alleen de productiviteit, maar ook voor samenhorigheid en plezier op het werk. Onze toegewijde barista’s  hebben samen met onze branderij een mooie selectie gemaakt van diverse koffie producten.

Perfecte afstelling

Naast de leveringen van deze koffie-artikelen zorgen wij dat elke machine en koffiemolen perfect is afgesteld voor elke koffiemelange. Bij LEUT koffiemakers zijn we gespecialiseerd in het bieden van goede koffieconcepten voor elke situatie. Zo kunt u bij ons diverse koffiesoorten van goede kwaliteit uit eigen koffiebranderij afnemen.

Totaalconcept

Wij adviseren over het toepassen van een volautomaat of pistonmachine in een kantooromgeving, pantry of horecagelegenheid.
We bieden een totaalconcept waar u terecht kunt voor specifieke tips over uw koffie apparatuur en de reiniging daarvan. Bij LEUT koffiemakers kunt u ook een barista inhuren voor bij evenementen of netwerkbijeenkomsten.

Huren

Mocht u wel willen genieten van een heerlijke kop koffie maar komt de investering niet uit, dan kunt u gebruik maken van onze optie tot huren van de machine.

Voor meer info: kijk op onze speciale Leut-website.

Op zoek naar betere koffie?

Vraag het Boukje
Roodbeen koffie expert
06 29 09 36 91

Neem direct contact op

Lees ook onze blog!

Klanten over leut

Wil je kennismaken met LEUT koffie?

GRATIS PROEFPAK

Vraag het ons: 033 247 51 00

Daarom koffie van LEUT!
  • Productiviteit
  • Samenhorigheid
  • Plezier