Printeroplossingen

Ruim 25 jaar leveren en implementeren wij printers en multifunctionals in kantooromgevingen. Daarbij is ons uitgangspunt dat wij oplossingsgericht meedenken: de juiste apparatuur op de juiste plek. Kopen of leasen, wel of geen serviceovereenkomst, wij bekijken samen met u waar behoefte aan heeft.
Naar hardware…

 

Ondanks de steeds verder doorzettende digitalisering hebben we nog veel papieren documenten. Het digitaal maken van deze documenten en op de juiste plek brengen hiervan is een van onze specialiteiten.
Naar scannen…

 

Voor het onderhouden, updaten en eventueel repareren van printers of multifunctionals van verschillende merken heeft Roodbeen een eigen technische dienst.
Naar onderhoud en service…

Daarom de printeroplossingen van Roodbeen
  • Zorgeloos printen
  • Storing oplossingen door eigen technische medewerkers
  • U kun al uw storingen bij ons melden

Benieuwd hoe Roodbeen uw kantoor kan verbeteren?

Maak een afspraak

Vraag het ons: 033 247 51 00

Whitepaper:

Documenten scannen en op de juiste plek opslaan is tijdrovend geworden en voelt aan als nutteloos fabriekswerk. Een toenemend aantal bedrijven beschouwd digitalisering als kernactiviteit en vooral bij (her)inrichting van kantoren of werkplekken denken bedrijven na over het doorvoeren van digitalisering en slaan zij een moderniseringsslag.

Dit White Paper is ontstaan vanuit de vragen die Roodbeen krijgt van haar klanten omtrent het digitaliseren van documenten, papierloos werken en het inrichten van workflows.

Download de White paper hier gratis en laat ons weten wat je er van vindt!

Waar we trots op zijn:

Een advocatenkantoor met vestigingen in Almere en Lelystad werken met Trivium software. Deze software staat op een server in de cloud.
Na inventarisatie is een proces ingericht waarbij documenten vanaf beide locaties opgeslagen kunnen worden in Trivium. Documenten worden gescand met een multifunctional waarbij via het display een aantal opties weergeven wordt. Afhankelijk van de keuze op het display wordt het document direct op de juiste plek opgeslagen en oproepbaar in Trivium.
Vanuit een aantal bedrijven die gerelateerd zijn aan de kaasverkoop kwam een vraag voor het automatisch herkennen van facturen, het document opslaan, een boeking in het ERP pakket aanmaken en vervolgens een digitale workflow opstarten voor de goedkeuring van de factuur.
Door het proces te analyseren is dit gerealiseerd door de implementatie van factuurherkenningssoftware en een document management systeem.