Printers en multifunctionals

Hardware

Ondanks dat we al lange tijd streven om naar een papierloos kantoor toe gaan, blijft kopiëren, printen, scannen maar soms ook nog faxen een behoefte binnen kantooromgevingen.
Een juiste oplossing vertaalt zich in een printer of multifunctional die past bij de behoefte, past bij de wijze van documentverwerking, maar ook de wensen en eisen die gesteld worden aan bijvoorbeeld duuzaamheid.

Ruim 25 jaar leveren en implementeren wij printers en multifunctionals in kantooromgevingen. Daarbij is ons uitgangspunt dat wij oplossingsgericht meedenken: de juiste apparatuur op de juiste plek. Kopen of leasen, wel of geen serviceovereenkomst, wij bekijken samen met u waar behoeft aan heeft.

Printen met Code en Follow me

Steeds vaker wordt het aantal printers in een organisatie verminderd door digitalisering en vermindering van afdrukkosten. Dat betekend wel dat er een behoefte ontstaat om afdrukken niet tussen andermans afdrukken uit te hoeven halen.

Er kan dan geprint worden onder code waarbij vanuit de printerdriver een code met de opdracht meegegeven wordt. Bij de printer aangekomen kan de print alleen afgedrukt worden wanneer de juiste code wordt ingetoetst. Dit kan ook handig zijn bij het printen van gevoelige informatie.

Een andere wijze is het zogenaamde Follow Me printen. Hierbij wordt een printopdracht naar een printserver gestuurd waarna een print op willekeurige printer of multifunctional geprint kan worden door een persoonlijke code in te toetsen of met een pasje waar bijvoorbeeld ook deuren mee geopend worden binnen een bedrijf.

Bijkomend voordeel van een Follow Me systeem is het inzichtelijk krijgen van gebruik en verbruik, wie maakt hoeveel afdrukken of scans. Maar ook rechten kunnen uitgedeeld worden: wie mag kleur en wie alleen zwart-wit.

Een prachtige oplossing die de kosten inzichtelijk houdt!

Op zoek naar een printer
of multifunctional?

Vraag het Menno
Roodbeen printer & multifunctionals expert
033 24 75 100

Neem direct contact op